Boliger

Vi har leiligheter og hybler  flere steder i byen med forskjellige størrelser og prisklasser, så vi håper du vil finne noe som passer deg.
På Møllenberg har vi 30 hybler i en sjarmerende bygård i Kirkegata. Nærmere NTNU og Lerkendal  har vi konvertert den historiske låven på Sorgenfri Gård til studentboliger med 24 hybler. Hvis midtbyen er stedet for deg, så har vi noen alternativer der også. Les mer om noen av våre alternativer her!

Kirkegata

Møllenberg er på mange måter Trondheimsstudentens mekka. I tillegg til å være bydelen med størst konsentrasjon av studenter og unge mennesker, er beliggenheten upåklagelig. Solsiden og uteserveringsrekka er et par minutters gange unna, Bakklandet med sin sjarm og caféliv likeså. Og om du mot formodning skulle gå lei av områdets fortreffelighet, og våge deg ned til sentrum eller bort på Samfunnet, er det jaggu ikke langt unna det heller.

Den første gata du kommer til når du går fra Solsiden til Møllenberg er Kirkegata. Her finner du vår sjarmerende bygård med 30 hybler. Hyblene er i bokollektiv med tre, fire eller fem personer. Kollektivene deler felles kjøkken/oppholdsrom, bad og wc. Våre Kjøkken har god plass og er utstyrt med kjøleskap, fryser, komfyr og steketopp. De største kollektivene har fått montert en stor flatskjerm i fellesarealet. Alle kollektivene har tilgang til kabel-TV og høyhastighets trådløst internett.

Sorgenfri gård

Sorgenfri gård har god beliggenhet for deg som skal studere på NTNU Gløshaugen. Avstanden på 1000 meter tilbakelegges på 12 minutter til fots eller 5 minutter med sykkel. Det er veldig godt kollektivtilbud for turer til sentrum med nærmeste bussholderplass 300 meter unna.

Låven er bygd om til seks ca. hundre kvadratmeter store leiligheter, hvor fire personer bor sosialt i kollektiv.
Leilighetene består av 4 soverom, stue, kjøkken og bad.

På 90-tallet reddet vi den fredede låven fra forfall og bygde den om til lyse og moderne leiligheter slik den framstår i dag. Låven har historisk betydning da den er det eneste fra Sorgenfri som er igjen fra før første verdenskrig og det eneste som minner om at Sorgenfri en gang var på landsbygda.

Tordenskiolds gate

Her har du midtbyens fasiliteter i alle retninger med tilgang til alt av butikker, restauranter, kafeer, kino og treningssenter. Av studiesteder så finner vi Folkeuniversitetet og HIST i gåavstand. NTNU Gløshaugen og BI er en kort buss eller sykkeltur unna. Bygården ligger i en rolig gate, usjenert fra byens nattklubber og uteliv.

Trondheims knytepunkt rundt prinsenkrysset hvor alle bussene og trikken møtes er 200 meter unna.

Bygården består av tre 2-roms leiligheter, en 3-roms leilighet og 2 hybelleiligheter med eget minikjøkken.
Sykkelparkering foregår her på felles område innendørs bak låste dører.

Sandgata

Byåsveien